Over mij

Over mij

Op dit moment studeer ik met veel plezier rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn passie voor recht vind ik het ook ontzettend leuk om mensen te helpen bij het leren van nieuwe dingen. Ik heb daarom ook tijdens mijn studies altijd mijn medestudenten met veel plezier ondersteund bij het leren voor tentamens en het schrijven van stukken. Het bleef niet alleen bij medestudenten, maar ik help sinds een jaar vrienden en vrienden van vrienden.

Wanneer ik bijles geef leg ik niet alleen theorie uit, maar ook de juiste wijze van informatie opnemen. Ik leg graag de theorie van de vakken uit en leer je daarnaast een leermethode die je voor de rest van je leven kunt gebruiken!

Luka Hoogstraten

Luka Hoogstraten, Bijles van Studenten
Luka Hoogstraten

Wat anderen over mij zeggen

Doordat ik dusdanig goede cijfers haalde ben ik naar een hoger niveau gestegen en heb ik mijn Nederlands examen afgerond met een 9 op het centraal eindexamen. Zonder deze geweldige docent was dit mij allemaal niet gelukt, grote complimenten!
Dominic
vmbo-k
Het is heel fijn dat Luka erg geduldig is. Het kwam wel eens voor dat hij de theorie meerdere keren moest herhalen totdat ik het begreep. Luka heeft me laten zien dat ik voor bepaalde dingen gewoon lekker de tijd moet nemen en niet moet opgeven als het niet lukte.
Alpay
mbo
De bijles heeft mij geholpen om nieuwe theorie sneller op te nemen. Voorheen wist ik niet goed hoe ik het beste kon leren voor mijn tentamens. Luka legt de theorie op een rustige en duidelijke manier uit. Daarnaast blijft hij altijd geduldig.
Bijles van Studenten
Elâ
hbo

Veelgestelde vragen

Basis- en middelbare school

Op de basisschool kreeg ik het advies gemengde leerweg. Met enig aandringen werd ik aangenomen op vmbo-tl. Pas vanaf de tweede klas kwam tot de realisatie dat er iets moest veranderen. Ik ontwikkelde een leerstrategie die voor mij uiterst effectief bleek. 

Mbo en VWO Nederlands

Met een acht gemiddeld op mijn vmbo-tl diploma begon ik met veel vertrouwen aan de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. Om mijn Nederlands op niveau te krijgen, besloot ik om VWO staatsexamen Nederlands te proberen. Tijdens het examenjaar van mijn mbo-opleiding behaalde ik ook mijn VWO Nederlands diploma. Ik behaalde mijn mbo-opleiding met een 8.8 gemiddeld. 

HBO en WO 

Na mijn mbo-opleiding ben ik rechten gaan studeren aan de hogeschool Utrecht. Daar heb ik mijn propedeuse Rechten behaald met een 8.7 gemiddeld. Op dit moment studeer ik met veel plezier en zelfvertrouwen Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. 

Twijfel je of Bijles van Studenten iets voor je kan betekenen?

Neem even contact op om een afspraak in te plannen. Het kennismakingsgesprek is gratis. 

Digitaal of aan huis. 

Op werkdagen van 09:00 - 19:00. Ik zorg dat ik binnen 24 uur reageer. 

De bijlessen en studiebegeleidingslessen kunnen online of aan huis plaatsvinden. De vraag is wat jij het liefst wil. Mocht je graag les bij jou thuis hebben, zorgen we uiteraard voor 1,5m afstand. Daarnaast draag ik een mondkapje. 

Het kennismakingsgesprek is online. 

Neem contact met mij op