Reviews

Benieuwd wat anderen vinden van Bijles van Studenten?

In leerjaar 3 van mijn middelbare school stond ik begin van het jaar erg slecht omdat ik de theorie niet begreep. Daarom besloot ik om Luka om hulp te vragen voor de volgende vakken: Nederlands, Wiskunde en Economie. Door de hulp van Luka heb ik stond ik voor ieder vak weer een voldoende. Doordat ik dusdanig goede cijfers haalde ben ik naar een hoger niveau gestegen en heb ik mijn Nederlands examen afgerond met een 9 op het centraal eindexamen. Zonder deze geweldige docent was dit mij allemaal niet gelukt, grote complimenten!
Dominic
Designer
Sinds dat ik Luka heb ontmoet op het mbo zijn wij hele goeie vrienden geworden. Hij heeft me heel erg veel geholpen tijdens mijn mbo-studie destijds. Ook nu ik op het hbo zit helpt Luka mij af en toe. Tijdens onze mbo-opleiding kwam het vaker voor dat ik iets niet snapte. Ik wist bij wie ik moest zijn. Luka nam altijd zijn tijd voor me en zorgde er hoe dan ook voor dat ik het toch zou snappen. Het is heel fijn dat Luka erg geduldig is. Het kwam wel eens voor dat hij de theorie meerdere keren moest herhalen totdat ik het begreep. Luka heeft me laten zien dat ik voor bepaalde dingen gewoon lekker de tijd moet nemen en niet moet opgeven als het niet lukte. Ik ben Luka heel erg dankbaar voor al zijn hulp en motiverende peptalks!
Alpay
mbo / hbo
De bijles heeft mij geholpen om nieuwe theorie sneller op te nemen. Voorheen wist ik niet goed hoe ik het beste kon leren voor mijn tentamens. Luka legt de theorie op een rustige en duidelijke manier uit en blijft altijd geduldig.
Bijles van Studenten
Elâ
hbo
Wiskunde bijles gehad met hele handige tips en tricks die zorgen voor een totaal overzicht. Na een aantal bijlessen was het resultaat direct zichtbaar; ik behaalde een 10 voor wiskunde. Ik raad deze vorm van bijles zeker aan!
Bijles van Studenten
Suzie
vmbo-t
Op het mbo hielp Luka mij met leren voor tentamens. Ik heb door Luka nieuwe analytische vaardigheden opgedaan. Deze vaardigheden gebruik ik nu nog steeds op mijn hbo-opleiding. Hierdoor neem ik sneller informatie op. Daarnaast legde Luka geduldig uit waar ik het best mee kon beginnen als ik een schrijfopdracht kreeg.
Mohammed
mbo
Ik heb Luka leren kennen op het mbo. Luka is hardwerkende jongen, die altijd meedacht als je hulp nodig had. In mijn tijd dat ik samen met Luka op school zat zijn mijn cijfers omhoog gegaan door zijn hulp!
Wessel
mbo / hbo
Ik begreep de uitleg van mijn Nederlands docent niet goed. Daarom besloot ik Luka om hulp te vragen. Ik heb de tips en uitleg van Luka opgevolgd en heb hierdoor een hogere cijfers behaald. Voor Nederlands behaalde ik een 7.5, terwijl ik anders niet verder kwam dan een 5.
Nick
mbo
Een bijles nemen bij Luka? Dat is echt een aanrader! Luka is een geweldig mens, die graag andere mensen helpt en uitleg geeft. Ik had altijd het idee dat hij het erg leuk vond om mij te helpen. Luka kan gestructureerd uitleg geven. Hij hielp mij om mijn spelling en grammatica te verbeteren. Dit paste ik direct toe in mijn schoolopdracht. Dus heb je moeite met een vak of het schrijven van een schrijfopdracht; schroom niet om bijles te nemen bij Luka.
Benjamin
mbo